Sinun on rekisteröidyttävä ja kirjauduttava sisään tehdäksesi tehtävän, suorittaaksesi kurssin ja saadaksesi todistuksen.

3. Mitkä ovat uudistavan viljelyn hyödyt?

Nyt kun tiedät, mitä uudistava viljely on, haluat varmasti tietää tarkemmin sen hyödyistä. Kurssin tässä osiossa tarkastelemme uudistavan viljelyn hyötyjä eri näkökulmista.

Kurssin aluksi kerroimme, miksi sinun kannattaa kiinnostua uudistavasta viljelystä ja minkälaisiin kestävyyskysymyksiin se liittyy. Tässä osiossa pääset tutustumaan tarkemmin uudistavan viljelyn hyötyihin. Uudistava viljely voi olla ratkaisu moniin ongelmiin paitsi ainokaisen planeettamme myös talouden ja ruokaketjun yritysten näkökulmasta.

Tämän luvun aiheet voivat olla sinulle erityisen kiinnostavia, mikäli työskentelet ruokajärjestelmän yrityksessä johdossa, viestinnässä tai vastuullisuuden parissa. Saat luvusta tieteellisesti tutkittua tietoa ja valmiiksi sanoitettuja lauseita siitä, miten uudistava viljely on käytännössä hyödyksi ja miksi sitä on elintärkeää edistää. Luvun tietoa voi hyödyntää asian eteenpäin viemiseen organisaation sisällä esimerkiksi erilaisten koulutusten muodossa, ulkoisessa viestinnässä ja kumppanien kanssa yhteistyötä tehdessä.